Firmakunder

Fordelsprogram for firmakunder

Vi har meget gunstige fordelsprogrammer for firmakunder - med mange fordeler for bedriften og de ansatte. Dette er enkelt, oversiktlig og kostnadsbesparende. Få bedre oversikt over bedriftens bilkostnader, og gjør hverdagen enklere. Som firmakunde får du alt samlet på én månedlig faktura, hvor kostnader og forbruk er fordelt på ansatt, reg. nr. på bil, alt etter hva som passer best for deg som kunde.
Dekkhotell

Dekkhotell

På dekkhotell tilbyr vi som oftest en fast lavpris, men det kan også her enes om en % rabatt om det er ønskelig for kunde. Om ønskelig arranger vi også egne kvelder med hjulskift for firmakunder som har dekkhotell hos oss.
Dekk og dekkskift

Dekk og dekkskift

På dekk, felg, dekkskift og andre type tilleggstjenester tilbyr vi en rabattmatrise som gjøre oss meget konkurransedyktige på pris i alle segmenter. Dekkmann er en stor aktør i markedet og det gjenspeiles i gode tilbud, leveringsdyktighet og kvalitet.
Bilvask (åpen 06-23)

Bilvask (åpen 06-23)

I vår nye topp moderne selvvaskehall har vi alle fasiliteter, og du kan vaske bilen innendørs hele året. Her kan du betale med kort, vips, verdikort eller vår egen Prowash vaskeapp. Bruker dere våre verdikort kan vi tilby faktura med oversikt over alt av forbruk fordelt på person, bil og dato. Alt dette, i tillegg til rabatterte priser, gjør oss til en foretrukken samarbeidspartner innen selvvask av bil.
Bilpleie

Bilpleie

I vår nye bilpleieavdeling tilbyr vi alle tjenester innen moderne bilpleie. Alt fra enkel utvendig håndvask til full innvendig og utvendig rens med keramisk lakkforsegling om ønskelig. Her er ingen jobb for liten og ingen jobb for stor. Vi tilbyr også her gode rabattordninger i tillegg til mange gode tilbud for deg som firmakunde.

Vil du registrere deg som firmakunde?

Ta kontakt med oss på telefon 33 45 01 00 eller send oss en e-post til dekkmann@gjermundsenbil.no